Met het opleidings- en coachingtraject van Highway2Freelance, krijg jij de kennis en de vaardigheden om succesvol zelfstandig SAP consultant te worden, op een dienblaadje aangeboden.
Investeren in jouw eigen ontwikkeling is één van de beste investeringen die er zijn.
Wist je trouwens dat er naast jouw eigen portefeuille nog een andere portefeuille is? Dat die meebetaalt voor jouw opleiding en coaching bij Highway2Freelance?

Blog - KMO-Portefeuille betaalt mee voor opleiding

De KMO-Portefeuille subsidieert jouw opleiding

De KMO-Portefeuille is een initiatief van VLAIO, het Vlaams Agentschap voor Innovatie en Ondernemen. Deze Portefeuille wil investeringen in Opleiding en Advies ter verbetering van het bedrijfsfunctioneren, financieel haalbaar maken.
De financiële steun voor kleine KMO’s en zelfstandigen bedraagt 30%.

Dit zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze subsidie:

  • de Opleiding of het Advies moet jouw KMO of jou als zelfstandige beter laten werken
  • de Opleiding of het Advies moet verleend worden door een erkende dienstverlener (gecertifieerd voor de KMO-Portefeuille)

Dus naast het feit dat de opleidingskost fiscaal aftrekbaar is in je bedrijf, betaal je bovendien slechts 70% van de opleidingskost. De resterende 30% wordt bijgelegd door deze KMO-Portefeuille. Fantastisch toch?

Meer info over deze subsidie vind je op www.kmo-portefeuille.be.

Een voorbereid man is er 2 waard

Van het auditbureau kreeg ik een uitgebreide lijst met een 35-tal vragen waar ik me stuk voor stuk moest op voorbereiden.
De bedrijfsprocessen van Highway2Freelance zaten grotendeels helder in mijn hoofd, maar voor een deel werd ik ook aan het denken én aan het werk gezet.
De voorbereiding resulteerde in een stevige set bedrijfsprocessen om prima te kunnen werken én alle bewijs voor de audit duidelijk onderbouwd in een 20-tal documenten. In totaal een 70-tal pagina’s.
Het is simpel, ik ken slechts 2 manieren van werken: niet werken en grondig werken. Ter voorbereiding van deze belangrijke audit koos ik uiteraard alweer voor de laatste optie ?.

De audit-dag: het moment van de waarheid

Op aanwijzen van de auditfirma, stond de audit ingepland voor een volle dag van 9u tot 16u.
We begonnen stipt en al snel werd mijn hoop bevestigd: de audit verliep vlotjes.
Na 2 uurtjes vertelde de auditor me dat hij aangenaam verrast was. Dat ik me heel grondig had voorbereid.
Op een efficiënte manier gleden we de hele audit door en – 2 uur vroeger dan gebruikelijk – kwam deze dag succesvol tot een einde.
We sloten af door samen het auditrapport te overlopen en ik kreeg de bemoedigende boodschap dat ik de hoogst mogelijke score had behaald.

Certificatie: groen licht als erkend dienstverlener

De succesvolle audit-dag is een belangrijke veldslag gewonnen, maar nog niet de oorlog. Het auditrapport wordt immers voorgelegd ter goedkeuring aan 2 onafhankelijke certificatie-commissies:
Eerst die van de auditfirma. Daarna moet ook nog de certificatie-commissie van het Vlaams agentschap VLAIO zijn goedkeuring geven.

Enkele weken later viel het verdict: Highway2Freelance is officieel erkend als dienstverlener voor de KMO-Portefeuille!
Dit is vooral supernieuws voor alle toekomstige klanten die slechts 70% moeten betalen voor hun opleidings- en coachingtraject bij Highway2Freelance.

Doe je voordeel

Ben je van plan om zelfstandig SAP consultant te worden? Highway2Freelance is niet alleen uniek in zijn dienstverlening om jou daarin bij te staan, je geniet daarenboven van een fikse financiële ruggensteun van 30%.

Doe jij er nu ook je voordeel mee?