De KMO-Portefeuille

Ben jij zelfstandige (ook in bijberoep)? De opleidingen van Highway2Freelance – de Live Bootcamp en de Flagship Coaching – zijn erkend voor het systeem van de KMO-Portefeuille.
Met de KMO-portefeuille wordt jouw opleiding voor 30% gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid (voorheen was dit 40%, maar sinds 01/12/2019 gewijzigd naar 30%).

Naast het feit dat opleidingskosten fiscaal aftrekbaar zijn in je bedrijf, kan je dus gebruik maken van de tegemoetkoming van de Vlaamse Overheid door middel van de KMO-portefeuille.
Excellencio BVBA (de vennootschap achter Highway2Freelance) is erkend dienstverlener van de Vlaamse Overheid. De online subsidies voor de diverse opleidingen van Highway2Freelance kan je aanvragen in het kader van de KMO Portefeuille.
Meer info over deze subsidie vind je op www.kmo-portefeuille.be of via het gratis nummer 1700 van de Vlaamse Overheid.
De aanvraag gebeurt volledig online.
Om de subsidie te kunnen aanvragen, moet je je eerst registreren en vervolgens het eigen bedrag storten in je (elektronische) KMO-Portefeuille.
De Vlaamse Overheid vult dat bedrag verder aan met subsidies (30%). Met deze KMO-Portefeuille kan je dan de erkende dienstverlener betalen.

Onze registratienummers

Informatie over onze registratienummers:

– Registratienummer: DV.O234617
– Dienstverlener: Excellencio BVBA
– Dienst: Opleiding

– Registratienummer: DV.A234618
– Dienstverlener: Excellencio BVBA
– Dienst: Advies

Uiterste datum projectaanvraag

Het is belangrijk om de subsidie via KMO-Portefeuille tijdig aan te vragen.
Deze aanvraag moet gebeuren tussen moment van inschrijving en uiterlijk de startdatum van de opleiding + 14 kalenderdagen.
Bijvoorbeeld: indien startdatum opleiding 15 januari, dan is de uiterste datum voor subsidie-aanvraag 29 januari.
Na die uiterlijke datum wordt jouw subsidie-aanvraag simpelweg afgewezen.